طرز تهيه جوجه کباب لبناني


پس از اينکه مرغ را تميز و خرد نموديد ، تابه را بر روي اجاق گاز قرار داده روغن را اضافه کرده هنگامي که روغن داغ شد سير له شده را درون تابه ريخته براي 1 دقيقه تفت دهيد پس از آن فلفل سياه و نعنا خشک را اضافه کنيد کمي مواد را با هم تفت دهيد سپس پودر پاپريکا را اضافه نماييد ، مواد را بخوبي با هم مخلوط کنيد براي 1 دقيقه تفت دهيد سپس رب گوجه فرنگي را اضافه کنيد و تفت دهيد تا بوي خامي رب گوجه فرنگي گرفته شود .


حالا درون يک کاسه بزرگ تکه هاي مرغ را همراه با سسي که آماده نموده ايد مخلوط نموده کمي هم نمک و آب ليموي تازه به سس اضافه نماييد هم بزنيد تا سس بخوبي بخورد مرغ برود ، حالا روي کاسه را با سلفون بپوشانيد و براي يک شب درون يخچال قرار دهيد تا حسابي مزه دار شود .


در مرحله بعد تکه هاي مرغ را سيخ گرفته و بر روي ذغال قرار دهيد و جوجه کباب خانگي خوشمزه و ترد خود را مهيا کنيد . اگر امکان استفاده از ذغال را نداريد ميتوانيد جوجه کباب را درون تابه سرخ کنيد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

CAD CAM Training Reference My Great Life :) کوهساران فایل یابی مخصوص دانشجویان و دانش آموزان زیارت مجازی گلزار شهدای روستای سیارکلا rasanehbartar زیگ زیگ سایت خبری فارس | فارسی خبر | اخبار جدید ایران و جهان رسول محمد خانی با مخاطب های آشنا