شما براي تهيه اين خوراک مقوي و خوشمزه در ابتدا بايد پياز را بصورت خلالي خرد کرده و پس از انجام اين کار يک عدد تابه را بر روي اجاق گاز قرار داده و با مقدار اندکي روغن پياز هاي خرد شده را تفت دهيد ، زماني که پياز هاي شما سبک و شيشه اي شدند جگر را ريز ريز و در اندازه هاي شبيه به هم خرد کنيد و بر روي پياز ها ريخته همراه با هم تفت دهيد .
در مرحله بعد ، فلفل دلمه اي و گوجه هاي رنده شده را اضافه نموده اگر احساس نموديد گوجه شما رنگ خوبي ندارد يک قاشق رب گوجه فرنگي بريزيد و هم بزنيد حالا نمک و فلفل سياه را ريخته و پس از انجام اين کار پودر سير و فلفل چيلي را اضافه کنيد اکنون ميتوانيد درب تابه را ببنديد و اجازه دهيد تا غذا مغز پخت شود و آب درون تابه کشيده شود و يک سس غليظ داشته باشيد ، در پايان مقداري آبليمو بر روي جگرها ريخته ، و غذاي خوشمزه خود را همراه با پياز و سماق و سبزي جعفري سرو نماييد .
درباره این سایت