پس از اينکه پياز و قارچ را تميز نموديد ، تابه اي را بر روي اجاق قرار داده و در مرحله اول پياز ها را تفت داده زماني که پياز ها سبک شدند قارچ را اضافه نموده و همراه با پياز تفت دهيد ، ميزان تفت دادن شما بايد در حد کشيده شدن آب پياز و قارچ باشد ، در مرحله بعد سير را رنده کرده و پس از انجام اين کار سير را نيز به مواد اضافه کنيد و کمي تفت دهيد .
در مرحله بعد، خامه را درون کاسه ريخته در حدي به هم بزنيد تا بافت خامه شل و نرم شود اگر احساس کرديد خامه غليظ است مقداري شير به آن اضافه کنيد، خامه را به آرامي درون تابه ريخته و صبر کنيد تا به دماي جوش برسد ، پس از اينکه شروع به جوشيدن کرد براي 5 دقيقه مواد را هم بزنيد تا بخوبي با هم مخلوط شوند . حالا مواد را بر روي نان تست ريخته و خوراک قارچ را سرو نماييد .
درباره این سایت