طرز تهيه نان تست و قارچ


پس از اينکه پياز و قارچ را تميز نموديد ، تابه اي را بر روي اجاق قرار داده  و در مرحله اول پياز ها را تفت داده زماني که پياز ها سبک شدند قارچ را اضافه نموده و همراه با پياز تفت دهيد ، ميزان تفت دادن شما بايد در حد کشيده شدن آب پياز و قارچ باشد ، در مرحله بعد سير را رنده کرده و پس از انجام اين کار سير را نيز به مواد اضافه کنيد و کمي تفت دهيد .


در مرحله بعد، خامه را درون کاسه ريخته در حدي به هم بزنيد تا بافت خامه شل و نرم شود اگر احساس کرديد خامه غليظ است مقداري شير به آن اضافه کنيد، خامه را به آرامي درون تابه ريخته و صبر کنيد تا به دماي جوش برسد ، پس از اينکه شروع به جوشيدن کرد براي 5 دقيقه مواد را هم بزنيد تا بخوبي با هم مخلوط شوند . حالا مواد را بر روي نان تست ريخته و خوراک قارچ را سرو نماييد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فانوس رایانه Information96 محصولات پروتئینی ایران تعمیرات پکیج ایران رادیاتور بوتان در شیراز - فلاح زاده IR_CARS اپل ايدي آموزش زبان انگلیسی هدف Chad