براي شروع در ابتداي آشپزي فر را بايد پيش گرم کنيد آن هم با دماي 200 درجه سانتيگراد سپس مشغول مزه دار کردن مرغ ها شويد براي اين کار تک هاي مرغ را درون کاسه ريخته و روي آنها نمک و فلفل و پودر سير بريزيد بخوبي با هم مخلوط کنيد ، تابه را بر روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد مقداري روغن اضافه کنيد زماني که روغن داغ شد تکه هاي مزه دار مرغ را درون تابه ريخته و دوطرف آنها را سرخ کنيد بصورتي که طلايي رنگ شود .
در مرحله بعدي در همان تابه مرغ ها را خارج کرده سپس سير ها را رنده کرده درون تابه ريخته و تفت دهيد کمي که رنگ سير ها تغيير کرد خردل را همراه با عسل و سرکه بااميک و آب مرغ اضافه کيند پس از انجام اين مراحل نمک و فلفل را هم درون تابه ريخته و تمامي مواد را با هم مخلوط کنيد و تفت دهيد . حالا نوبت آماده نمودن سيب زميني ها ميباشد آنها را با روغن زيتون و نمک و فلفل مزه دار نماييد و همراه با مرغ درون فر قرار دهيد و براي مدت زمان 30 دقيقه اجازه دهيد تا کاملا پخته شوند . بعد از گذشت اين زمان لوبيا ها را به تکه هاي مرغ اضافه کرده و دوباره براي 15 دقيقه درون فر قرار دهيد تا خوراک مرغ مجلسي شما جا افتاده و آماده براي سرو شود .
درباره این سایت