براي تهيه مايه کوفته خوشمزه گوشت چرخ کرده را همراه با هويج مخلوط کنيد سپس پياز رنده شده را اضافه کنيد و با هم ورز دهيد در همان حال آرد نخودچي و تخم مرغ را به مواد اضافه نماييد در پايان ادويه را که شامل نمک و فلفل و زردچوبه و پودر دارچين ميباشد به مايه کوفته محلي اضافه کنيد مواد را بخوبي با هم مخلوط کنيد تا حالت چسبندگي پيدا کند . براي 30 دقيقه آن را کنار قرار دهيد تا حسابي مزه دار شود .
در مرحله بعد ، تابه را با مقداري روغن روي اجاق گاز قرار دهيد زماني که روغن داغ شد از مايه کوفته اندازه تخم مرغ جدا کرده و با دست گرد کنيد درون تابه قرار داده و سرخ کنيد . قابلمه را روي اجاق قرار دهيد مقداري رب اضافه کنيد و تفت دهيد زماني که رنگ رب باز شد 2 ليوان آب اضافه کنيد ، حرارت را کمي بالا برده سپس نمک و فلفل و زعفران را همراه با مقداري شکر و آبليمو درون قابلمه ريخته صبر کنيد تا به نقطه جوش برسد ، حالا کوفته ها را درون قابلمه قرار دهيد و اجازه دهيد تا با حرارت ملايم براي 15 دقيقه بپزد ، حالا درب قابلمه را گذاشته و صبر کنيد تا غذا جا افتاده و پخته شود و سس درون قابلمه غليظ شود . در پايان کوفته مجلسي را در کنار خلال سيب زميني سرخ شده سرو نماييد .
درباره این سایت