طرز تهيه کوفته هويج


براي تهيه مايه کوفته خوشمزه گوشت چرخ کرده را همراه با هويج مخلوط کنيد سپس پياز رنده شده را اضافه کنيد و با هم ورز دهيد در همان حال آرد نخودچي و تخم مرغ را به مواد اضافه نماييد در پايان ادويه را که شامل نمک و فلفل و زردچوبه و پودر دارچين مي‌باشد به مايه کوفته محلي اضافه کنيد مواد را بخوبي با هم مخلوط کنيد تا حالت چسبندگي پيدا کند . براي 30 دقيقه آن را کنار قرار دهيد تا حسابي مزه دار شود .


در مرحله بعد ، تابه را با مقداري روغن روي اجاق گاز قرار دهيد زماني که روغن داغ شد از مايه کوفته اندازه تخم مرغ جدا کرده و با دست گرد کنيد درون تابه قرار داده و سرخ کنيد ‌‌. قابلمه را روي اجاق قرار دهيد مقداري رب اضافه کنيد و تفت دهيد زماني که رنگ رب باز شد 2 ليوان آب اضافه کنيد ، حرارت را کمي بالا برده سپس نمک و فلفل و زعفران را همراه با مقداري شکر و آبليمو درون قابلمه ريخته صبر کنيد تا به نقطه جوش برسد ، حالا کوفته ها را درون قابلمه قرار دهيد و اجازه دهيد تا با حرارت ملايم براي 15 دقيقه بپزد ، حالا درب قابلمه را گذاشته و صبر کنيد تا غذا جا افتاده و پخته شود و سس درون قابلمه غليظ شود . در پايان کوفته مجلسي را در کنار خلال سيب زميني سرخ شده سرو نماييد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Kwame China Diagnostic Tool Center آروماتیک پلاس Michael مبل ایفل طراحی سایت | بازاریابی اینترنتی Josh Calvin روزنوشت های یک الاف سایکوتیک