طرز تهيه کباب کوبيده ايراني


در ابتدا پياز ها تميز نموده و پوست آنها را جدا کرده ، حالا در سايز ريز و با رنده يا اگر چرخ گوشت داشتيد چرخ کنيد ، در مرحله بعد مقداري نمک بر روي پيازها ريخته و براي مدت زمان 3 الي 4 ساعت درون يخچال قرار ميدهيم ، بعد از گذشت اين مدت زمان آب پياز را گرفته و درون يک کاسه لبه دار ريخته ، گوشت را نيز از قبل با دنده هاي درشت چرخ ميکنيم همراه با پياز و نمک براي 10 دقيقه ورز ميدهيم تا خوب مخلوط شود ، حالا مواد را درون يخچال قرار داده تا سرد شوند .


در مرحله بعد گوشت را آماده کرده نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه نموده مخلوط کرده و دوباره با دنده ريز چرخ ميکنيم ، حالا به مخلوط گوشت تخم مرغ و آرد نخودچي اضافه ميکنيم گوشت را بخوبي ورز دهيد تا بافت منسجمي پيدا کند و حالت چسبندگي خوبي داشته باشد ، گوشت را درون يخچال قرار دهيد تا خوب مزه دار و جا افتاده شود .


در مرحله بعد براي سيخ گرفتن کباب خانگي کاسه آب سرد را کنار دست خود قرار داده، کاسه گوشت را هم آماده نموده دست را نمدار کرده و مايه کوبيده را برداشته و به سيخ ميکشيم ، با انگشت شست و اشاره ابتدا و انتهاي سيخ را بسته و پس از تمام شدن مواد سيخ ها را براي مدت زمان يک ساعت درون يخچال قرار ميدهيم ‌‌. آتش متعادل و يکنواختي را تهيه کرده و سيخ ها را روي ذغال قرار ميدهيم تا زماني که گوشت خودش را بگيرد آتش را با بادبزن مي‌زنيم ، زماني که گوشت بر روي سيخ منسجم شد ديگر نيازي به باد زدن آتش نيست . اکنون کباب کوبيده خوشمزه شما آماده براي سرو شده است.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

درب Sean پرتال معلم یار موسسه تحقیقاتی ذهن خلاق غذا و دسر آندیالند | دایرکتوری مشاغل و کسب و کار بازاریابی، فروش، مذاکره آموزشکده کامپيوتر انتظار My lovely blog