در ابتدا پياز ها تميز نموده و پوست آنها را جدا کرده ، حالا در سايز ريز و با رنده يا اگر چرخ گوشت داشتيد چرخ کنيد ، در مرحله بعد مقداري نمک بر روي پيازها ريخته و براي مدت زمان 3 الي 4 ساعت درون يخچال قرار ميدهيم ، بعد از گذشت اين مدت زمان آب پياز را گرفته و درون يک کاسه لبه دار ريخته ، گوشت را نيز از قبل با دنده هاي درشت چرخ ميکنيم همراه با پياز و نمک براي 10 دقيقه ورز ميدهيم تا خوب مخلوط شود ، حالا مواد را درون يخچال قرار داده تا سرد شوند .
در مرحله بعد گوشت را آماده کرده نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه نموده مخلوط کرده و دوباره با دنده ريز چرخ ميکنيم ، حالا به مخلوط گوشت تخم مرغ و آرد نخودچي اضافه ميکنيم گوشت را بخوبي ورز دهيد تا بافت منسجمي پيدا کند و حالت چسبندگي خوبي داشته باشد ، گوشت را درون يخچال قرار دهيد تا خوب مزه دار و جا افتاده شود .
در مرحله بعد براي سيخ گرفتن کباب خانگي کاسه آب سرد را کنار دست خود قرار داده، کاسه گوشت را هم آماده نموده دست را نمدار کرده و مايه کوبيده را برداشته و به سيخ ميکشيم ، با انگشت شست و اشاره ابتدا و انتهاي سيخ را بسته و پس از تمام شدن مواد سيخ ها را براي مدت زمان يک ساعت درون يخچال قرار ميدهيم . آتش متعادل و يکنواختي را تهيه کرده و سيخ ها را روي ذغال قرار ميدهيم تا زماني که گوشت خودش را بگيرد آتش را با بادبزن ميزنيم ، زماني که گوشت بر روي سيخ منسجم شد ديگر نيازي به باد زدن آتش نيست . اکنون کباب کوبيده خوشمزه شما آماده براي سرو شده است.
درباره این سایت