در مرحله اول آرد را الک کرده سپس با شير مخلوط ميکنيم تابه را روي اجاق گذاشته و مخلوط شير را اضافه ميکنيم حالا کره و روغن را به شير اضافه ميکنيم غلظت مواد تقريبا شبيه ماست شود ، شعله را کم کنيد تا شير نسوزد مراقب باشيد مواد را بايد مدام هم بزنيد تا حلواي شما کشدار شود ، هم زدن هم بايد در يک جهت باشد و تا حلوا تغيير رنگ دهد مواد را هم بزنيد .
زماني که به رنگ کاراملي برسد شربتي را که از قبل آماده کرده بوديد را اضافه کنيد و در يک جهت هم بزنيد تا حلوا آماده شود . روغن درون تابه باعث نرم شدن حلوا ميشود . طرز تهيه شربت ، آب را درون تابه ريخته سپس شکر و گلاب و هل و زعفران را ريخته حرارت را کم کنيد تا شکر درون آب حل شود ، در پايان يک نوک قاشق چايخوري جوهر ليمو هم اضافه نماييد . يک خوراکي مقوي براي بازيابي انرژي ازدست رفته در هنگام افطار حلواي خوشمزه ميباشد .
عربها سفره را بدون حلوا ناقص مىدانستند. حلوا از پربسامدترين خوراکهاى ذکر شده در متون عربىِ دوره اسلامى است. اين خوراک مورد علاقه پيامبر صلى اللّه عليه و آله و سلم و اهل بيت عليهم السلام نيز بوده است. حلوا همواره از مهمترين خوراکهاى جشنى جهان اسلام بوده و اطعام با آن تقريباً در همه جشنها و اعياد دينى و غيردينى در سرزمينهاى اسلامى رواج داشته است. گاه خلفا و اميران و صاحب منصبان دولتى در اين اعياد به ويژه در عيد فطر و قربان، سفرههاى رنگين شامل حلوا شير تدارک مىديدند.
درباره این سایت