کاسه اي را اماده کنيد سپس سيب زميني ها را شسته و رنده کنيد پس از ان پياز را رنده کنيد و همراه با سيب زميني مخلوط کنيد حالا گوشت چرخ کرده را به مايه اضافه نماييد و با دست حسابي ورز دهيد همانند مراحل اماده سازي کباب کوبيده در همان حال ارد نخودچي را همراه با نمک و زردچوبه و فلفل سياه اضافه نماييد پس از افزودن ادويه مايه را براي مدت زمان 2 دقيقه ورز دهيد تا حسابي جا افتاده و مخلوط شود .
اگر احساس نموديد مايه شما چسبندگي خوبي ندارد ميتوانيد تخم مرغ را هم اضافه کنيد ، افزودن يک عدد تخم مرغ انسجام مايه کتلت را زياد ميکند و باعث ميشود در هنگام سرخ کردن حالت خود را درون تابه از دست ندهد . حالا بر روي مايه شامي خوشمزه سلفون کشيده و براي 1 الي 2 ساعت درون يخچال قرار دهيد تا مزه بهتري بخود بگيرد .
حالا تابه را روي حرارت متوسط گذاشته مقداري روغن اضافه کنيد روغن که داغ شد از مايه برداشته و همانند کوکو سيب زميني کف دست پهن کنيد وسط انرا با انشگت سوراخ کنيد تا در هنگام سرخ کردن مغز پخت شود درون تابه قرار دهيد و دو طرف شامي را سرخ کنيد . در کنار شامي ها چند عدد گوجه فرنگي را هم سرخ نماييد و همراه با نان يا برنج سرو کنيد .
درباره این سایت