طرز تهيه پيراشکي کرم دار


براي تهيه و آماده نمودن يک پيراشکي خوشمزه آب ولرم را آماده نموده و يک قاشق غذاخوري از شکر را درون آن حل نموده پس از انجام اين کار خمير مايه را نيز درون آب ريخته و براي مدت زمان ده دقيقه آنرا کنار قرار ميدهيم تا عمل بيايد ، در اين فاصله زماني تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و وانيل را به آنها اضافه ميکنيم حالا به کمک يک هم زن دستي مواد را زده تا از حالت گي خارج شود حالا الباقي شکري را که در اختيار داريد را درون کاسه ريخته و با تخم مرغ ها هم زده در همان حال کره آب شده و پس از آن شير ولرم را ريخته و بخوبي با هم مخلوط نماييد تا کاملا يکدست شوند .


در مرحله بعدي ، زماني که خمير آماده شد آنرا نيز با مواد ديگر مخلوط کنيد آرد را الک نموده و آرام آرام با خمير ترکيب نماييد ، اکنون خمير را براي 10 دقيقه بخوبي ورز دهيد تا حالت نرم و لطيفي پيدا کند ، کاسه لبه بلندي را آماده کرده بدنه آنرا چرب کنيد و خمير را براي 50 الي 60 دقيقه در يک جاي نسبتا گرم قرار داده تا حسابي ور بياد ، روي کاسه را نيز با سلفون بپوشانيد .


در مرحله بعدي ، زماني که خمير آماده شد آنرا بر روي ميز کار با ضخامت نيم سانت پهن کنيد و با قالب هاي مورد نظر خمير را برش بزنيد دوباره اجازه دهيد خمير در همان حالت براي 30 دقيقه ديگر استراخت کند . قابلمه کوچکي را بر روي حرارت گذاشته مقداري روغن اضافه کرده زماني که روغن داغ شد پيراشکي ها را درون قابلمه ريخته و سرخ ميکنيم . زماني که خوراک شما آماده شد آنرا درون دستمال قرار داده تا روغن اضافي آنها گرفته شود . حالا ميتوانيد پيراشکي ساده خود را با انواع مختف کرم و شکلات پر نماييد و سرو کنيد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دنياي آشپزي دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه Tom دیوانگی در پطرزبورگ کد معرف 7030 معماری Kristen از نو برایت مینویسمـ ... ایران پلاگین | ای تی چت