براي شروع پياز را رنده و يا اينکه بصورت نگيني خرد نماييد سپس تابه را روي اجاق قرار داده و با شعله کم همراه با مقداري روغن پياز ها را تفت دهيد زماني که پياز ها سبک و شيشه اي شدند زردچوبه را درون تابه ريخته و اين دو را با هم تفت ميدهيم تا کاملا بخورد هم بروند و يکدست شوند . حالا زمان اضافه کردن گوشت به پيازهاي درون تابه فرا رسيده است و تا زماني که گوشت خورشتي تغيير رنگ دهد مواد را با هم تفت ميدهيم 2 الي 3 ليوان آب جوش آماده کرده و زماني که گوشت سرخ شد آب را اضافه کرده و اجازه ميدهيم تا گوشت خورشتي کاملا پخته شود .
در مرحله بعدي ، هويج ها را شسته و پوست آنرا جدا ميکنيم حالا هويج ها را بصورت منظم و يدکست بصورت خلالي برش زده و آماده براي طبخ ميکنيم ، هر چه برش هاي شما مرتب تر باشد خورشت خوشزه شما ظاهر بهتري خواهد داشت . حالا خلال ها را بصورت جداگانه درون تابه تفت ميدهيم ، اگر شما اين کار را با حوصله انجام دهيد و زمان بيشتري را براي سرخ کردن هويج ها قرار دهيد خورشت شکيل تري خواهيد داشت .
زماني که گوشت پخته شد هويج را همراه با آلو خورشتي به مواد اضافه کرده و پس از آن نمک و فلفل سياه را ريخته و کمي هم ميزنيم تا مواد بخوبي با هم مخلوط شوند حرارت را کم کرده و اجازه ميدهيم تا غذا به آرامي پخته و جا افتاده شود ، شما در 30 الي 20 دقيقه پاياني پخت مقداري آبليمو و زعفران دم کرده به خورشت مجلسي اضافه نماييد . اکنون خورشت شما آماده براي سرو شده است .
درباره این سایت