طرز تهيه خورشت هويج


براي شروع پياز را رنده و يا اينکه بصورت نگيني خرد نماييد سپس تابه را روي اجاق قرار داده و با شعله کم همراه با مقداري روغن پياز ها را تفت دهيد زماني که پياز ها سبک و شيشه اي شدند زردچوبه را درون تابه ريخته و اين دو را با هم تفت ميدهيم تا کاملا بخورد هم بروند و يکدست شوند . حالا زمان اضافه کردن گوشت به پيازهاي درون تابه فرا رسيده است و تا زماني که گوشت خورشتي تغيير رنگ دهد مواد را با هم تفت ميدهيم 2 الي 3 ليوان آب جوش آماده کرده و زماني که گوشت سرخ شد آب را اضافه کرده و اجازه ميدهيم تا گوشت خورشتي کاملا پخته شود .


در مرحله بعدي ، هويج ها را شسته و پوست آنرا جدا ميکنيم حالا هويج ها را بصورت منظم و يدکست بصورت خلالي برش زده و آماده براي طبخ ميکنيم ، هر چه برش هاي شما مرتب تر باشد خورشت خوشزه شما ظاهر بهتري خواهد داشت . حالا خلال ها را بصورت جداگانه درون تابه تفت ميدهيم ، اگر شما اين کار را با حوصله انجام دهيد و زمان بيشتري را براي سرخ کردن هويج ها قرار دهيد خورشت شکيل تري خواهيد داشت .


زماني که گوشت پخته شد هويج را همراه با آلو خورشتي به مواد اضافه کرده و پس از آن نمک و فلفل سياه را ريخته و کمي هم ميزنيم تا مواد بخوبي با هم مخلوط شوند حرارت را کم کرده و اجازه ميدهيم تا غذا به آرامي پخته و جا افتاده شود ، شما در 30 الي 20 دقيقه پاياني پخت مقداري آبليمو و زعفران دم کرده به خورشت مجلسي اضافه نماييد . اکنون خورشت شما آماده براي سرو شده است .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Talking about all things kpop mv فریاد دل هلیانتوس Trey آسیب های اجتماعی و مجازی دوربین های دیجیتال Heather