پس از اينکه سينه مرغ را بصورت خلالي و به قطر 1 سانتيمتر برش زديد مقداري کاسه نسبتا بزرگي را انتخاب نموده و در آن زعفران دم کرده را آماده کنيد سينه هاي مرغ را درون زعفران بغلطانيد تا حسابي رنگ زعفران را بخود بگيرد پس از انجام اين کار ، در مرحله بعد نمک و فلفل و روغن زيتون را درون کاسه ريخته و با مرغ حسابي مخلوط کنيد زماني که مواد بخوبي با هم ترکيب شد پياز و آب ليموي تازه را به مواد اضافه کنيد تا تمام قسمت هاي مرغ با ادويه و سس شما مخلوط شود ، روي کاسه را با يک سلفون بپوشانيد و براي مدت زمان يک شب تا صبح استراحت دهيد تا قطعه هاي مرغ حسابي مزه دار شود .
در روز بعد سينه هاي مرغ را بصورت رول جمع کنيد و به سيج بکشيد ، حالا تابه اي را بر روي اجاق گاز قرار دهيد و مقداري روغن اضافه کنيد زماني که روغن داغ شد سيخ هاي چوبي جوجه را درون تابه قرار دهيد و درب آن را ببنديد تا جوجه کباب زعفراني مخصوص شما مغز پخت شود ، سيخ را در طول زمان پخت پشت و رو کنيد تا دو طرف غذا سرخ شود .
درباره این سایت