در ابتداي آشپزي به را بخاطر اينکه داراي پرز ميباشد بخوبي بشوييد . پس از انجام اين کار ميوه را ميتوانيد پوست گرفته و يا اينکه با پوست استفاده نماييد . نکته : اگر مربا را با پوست آماده نماييد مرباي شما شکل بهتري خواهد داشت و پوست ميوه از له شدن مربا جلوگيري مينمايد . ميوه به را درون قابلمه ريخته و آب را به آن اضافه نماييد مقدار آب بايد به حدي باشد که روي به ها را کاملا بپوشاند .
براي مدت زمان 20 دقيقه درب ظرف را بسته و اجازه دهيد تا با حرارت ملايم بپزد . در طول اين مدت شهد خود را که ترکيب شکر و آب و هل و آب ليمو مباشد را تهيه نموده و بعد از گذشت 20 دقيقه آن را درون قابلمه ريخته و دوباره درب ظرف را گذاشته و حالا از يک دم کني استفاده نماييد تا زماني که مربا قوام بيايد اجازه ميدهيم تا با حرارت ملايم مربا بپزد . هنگامي که مربا آماده شد اجازه دهيد در همان حال و با دم کني بماند تا خنک شود .
درباره این سایت