طرز تهيه مربا به


در ابتداي آشپزي به را بخاطر اينکه داراي پرز ميباشد بخوبي بشوييد . پس از انجام اين کار ميوه را ميتوانيد پوست گرفته و يا اينکه با پوست استفاده نماييد . نکته : اگر مربا را با پوست آماده نماييد مرباي شما شکل بهتري خواهد داشت و پوست ميوه از له شدن مربا جلوگيري مينمايد . ميوه به را درون قابلمه ريخته و آب را به آن اضافه نماييد مقدار آب بايد به حدي باشد که روي به ها را کاملا بپوشاند .


براي مدت زمان 20 دقيقه درب ظرف را بسته و اجازه دهيد تا با حرارت ملايم بپزد . در طول اين مدت شهد خود را که ترکيب شکر و آب و هل و آب ليمو مباشد را تهيه نموده و بعد از گذشت 20 دقيقه آن را درون قابلمه ريخته و دوباره درب ظرف را گذاشته و حالا از يک دم کني استفاده نماييد تا زماني که مربا قوام بيايد اجازه ميدهيم تا با حرارت ملايم مربا بپزد . هنگامي که مربا آماده شد اجازه دهيد در همان حال و با دم کني بماند تا خنک شود .


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مربا ,نماييد ,پوست ,ميوه ,تهيه ,اجازه دهيد ,حرارت ملايم ,قابلمه ريخته ,درون قابلمه ,استفاده نماييد ,درون قابلمه ريخته
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Amy هیهات از خیال... ستاره ابهر Chuck همگام دانش آموزی Timothy کاش میتوانستم تو را دوباره ببینم.... Jess M.313 روناس طرح