طرز تهيه ماهي تنوري


کاسه اي را فراهم کرده درون کاسه نمک و فلفل و زردچوبه و آبليمو و پودر سير را همراه با نيمي از روغن زيتون و زعفران با هم مخلوط کنيد ، با کارد شکم ماهي را پاره کرده تميز نماييد ، حالا ماهي را درون کاسه گذاشته و تمام قسمت هاي آن را بيرون و داخل شکم ماهي قزل آلا به سس آغشته کنيد و ماهي را براي مدت زمان يک ساعت درون يخچال قرار دهيد تا حسابي مزه دار شود .


در مرحله بعد با فويل سيني فر را بپوشانيد و با مقداري روغن مايع سيني را چرب کنيد ( فويل ) حالا ورقه هاي سيب زميني را بر روي سيني چيده روي سيب زميني ها را با فرچه چرب کنيد و ماهي را بر روي سيب زميني بچينيد توجه داشته باشيد چرب کردن سيب زميني اجازه نمي‌دهد ماهي در هنگام پخت به آنها بچسبد ، حالا با الباقي روغن زيتون که داريد سطح ماهي را چرب کنيد در پايان کار چند برگه ليمو ترش تازه را درون شکم ماهي قرار دهيد و آنرا بگذاريد درون فر ، مدت زمان پخت 45 دقيقه با دماي 180 درجه سانتيگراد مي‌باشد . حالا خوراک ماهي را با رب انار و ساير سبزيجات سرو نماييد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش نوین سئو گل میخک بیستمین فراخوان ملی پرسش مهر youmovies مسابقات بمبی ها ثبت شرکت در چین طراحی سایت / سئو سایت / تبلیغات گوگل یادمانی برای شهدا | Pellak Paula eyeliner