کاسه اي را فراهم کرده درون کاسه نمک و فلفل و زردچوبه و آبليمو و پودر سير را همراه با نيمي از روغن زيتون و زعفران با هم مخلوط کنيد ، با کارد شکم ماهي را پاره کرده تميز نماييد ، حالا ماهي را درون کاسه گذاشته و تمام قسمت هاي آن را بيرون و داخل شکم ماهي قزل آلا به سس آغشته کنيد و ماهي را براي مدت زمان يک ساعت درون يخچال قرار دهيد تا حسابي مزه دار شود .
در مرحله بعد با فويل سيني فر را بپوشانيد و با مقداري روغن مايع سيني را چرب کنيد ( فويل ) حالا ورقه هاي سيب زميني را بر روي سيني چيده روي سيب زميني ها را با فرچه چرب کنيد و ماهي را بر روي سيب زميني بچينيد توجه داشته باشيد چرب کردن سيب زميني اجازه نميدهد ماهي در هنگام پخت به آنها بچسبد ، حالا با الباقي روغن زيتون که داريد سطح ماهي را چرب کنيد در پايان کار چند برگه ليمو ترش تازه را درون شکم ماهي قرار دهيد و آنرا بگذاريد درون فر ، مدت زمان پخت 45 دقيقه با دماي 180 درجه سانتيگراد ميباشد . حالا خوراک ماهي را با رب انار و ساير سبزيجات سرو نماييد .
درباره این سایت