طرز تهيه پيتزا لقمه اي


در شروع کار خمير مايه را همراه با شکر و آب ولرمي که داريد مخلوط کنيد سپس تمام مواد را با هم ترکيب کرده و خمير را اماده نماييد آرد را الک نموده و کم کم به خمير اضافه نماييد و با دست آنرا ورز دهيد تا خمير يکدست و سفتي داشته باشيد ، خمير شما بايد از خمير پيراشکي سفت تر باشد . روي خمير را سلفون کشيده و براي مدت زمان 2 ساعت در يک جاي نسبتا گرم اسراحت دهيد تا ور بيايد .


هنگامي که خمير مورد نظر شما اماده شد بر روي ميز کارتان مقداري آرد بپاشيد و خمير را با وردنه بر روي ميز کار پهن نماييد قطر خمير شما تقريبا 1 سانتيمتر باشد سپس به کمک يک قالب گرد خمير را برش بزنيد و با چنگال چند عدد سوراخ بر روي برش هاي خمير ايجاد کنيد ، فر را با دماي 170 درجه پيش گرم کنيد و پس از آن خمير را براي مدت زمان 3 دقيقه درون فر قرار دهيد تا نيم پز شود .


در مرحله بعد و زماني که خمير را از درون فر خارج نموديد مقداري سس کچاپ و پنير پيتزا بر روي خمير ريخته بر روي آنها مقداري مواد پيتزا و دوباره پنير پيتزا بريزيد ، درجه حرارت فر را بر روي 175 درجه قرار داده و مواد را براي مدت زمان 15 دقيقه درون فر قرار ميدهيم تا کاملا پخته شود . اين خوراک همانند رولت مرغ يک پيش غذاي شيک و مجلسي ميباشد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرستاری 1 نگین کویر آموزش بورس سلامتی دستک بزرگترین فروشگاه بازی های PC و موبایل دستگیره کابینت هامر 09122952506+02166389873 Skye دنياي زيبايي