براي شروع پياز را خيلي نازک و بصورت خلالي خرد نموده و درون تابه ريخته و تفت دهيد کمي که سبک و شيشه اي شد جگر را همراه با دل و قلوه اضافه نماييد و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهيد در همان حال که در حال تفت دادن خوراک هستيد يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي درون تابه ريخته سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنيد و براي چند لحظه با هم تفت دهيد ، در پايان نصف ليوان آب درون تابه ريخته و اجازه دهيد تا غذا بخوبي پخته و جا افتاده شود ، از مقداري آب ليمو بعنوان چاشني استفاده کنيد ، ميتوانيد سيب زميني و هويج را جداگانه سرخ کنيد و در کنار خوراک جگر سرو نماييد .
براي تهيه اين غذاي ساده با گوشت در ابتدا پياز را خلالي خرد کرده و درون تابه تفت دهيد مقداري از پياز داغ را جدا نموده سپس گوشت و دل را اضافه کرده و همراه با پياز تفت دهيد مقداري زردچوبه هم به مواد اضافه نماييد و صبر کنيد تا گوشت بپزد . در اين فاصله جگر و قلوه را با الباقي پياز داغ بصورت جداگانه سرخ کنيد ،زماني که گوشت پخته شد جگر و قلوه را اضافه کنيد و از مقداري آب ليموي تازه براي طعم دهنده به خوراک استفاده کنيد ، اکنون غذاي شما آماده براي سرو شده است .
براي تهيه اين خوراک خوشمزه با جگر سفيد ، جگر را پس از اينکه خرد نموديد براي يک مرتبه آنرا بجوشانيد ، در اين فاصله زماني دو عدد پياز را خرد کرده و تفت دهيد سپس جگر را از درون آب جوش در آورده و همراه با پياز فراوان به حالت نيمه سرخ تفت دهيد ، حالا مقداري گوشت و دل را به خوراک اضافه کنيد سپس نمک و فلفل سياه و زردچوبه را ريخته و با هم مخلوط کرده و تفت دهيد . آب را اضافه نموده و صبر کنيد تا غذا بپزد .
حالا درون تابه اي جداگانه مقداري پياز را با جگر سياه گوسفندي و قلوه سرخ کنيد مراقب باشيد زياد تفت ندهيد چون باعث سفت شدن جگر خواهد شد يک قاشق غذاخوري رب گوجه هم به مواد اضافه کنيد ، جگر و قلوه را سپس به مواد ديگر اضافه نموده و کمي که با هم جوشيد اجاق گاز را خاموش کرده و خوراک را سرو نماييد .
درباره این سایت