طرز تهيه ماني پلو


پياز ها را خرد کرده درون قابلمه تفت دهيد کمي که سبک شدند تکه هاي مرغ را اضافه کنيد پس از اضافه نمودن مرغ آب و نمک و زردچوبه را هم بريزيد و اجازه دهيد تا مرغ با حرارت ملايم اجاق کاملا پخته شود . زماني که آب غذا کاملا کشيده شد و مرغ پخته شد اجاق را خاموش کنيد و تکه هاي مرغ را ريش ريش کنيد .


در مرحله بعدي مرغ را درون تابه ريخته مقداري زعفران و فلفل سياه اضافه کنيد و آنرا سرخ کنيد . لپه ها را از دو ساعت قبل درون آب بخيسانيد و در اين مدت براي 2 مرحله آب لپه را عوض کنيد ، پس از انجام اين کار لپه را با مقداري آب بپزيد تا لپه ها نرم شوند پس از آن آبکش کنيد.


برنج را هم مانند لپه ها جداگانه بخيسانيد، پس از آماده شدن لپه ها ، درون قابلمه اي آب ريخته زماني که شروع به جوشيدن کرد لپه و برنج را اضافه نماييد، در 5 دقيقه پاياني پخت رشته هاي پلويي خرد شده را هم اضافه کنيد بعد از اينکه مواد پخته شد آبکش کنيد.


طرز تهيه ماني پلو


در مرحله بعد قابلمه را روي اجاق گذاشته با روغن کف ظرف را چرب کنيد سيب زميني ها را ورقه ورقه کنيد و کف قابلمه قرار دهيد روي آنها مقداري از مخلوط برنج ريخته روي برنج مرغ ريش ريش شده را بريزيد، با همين روش قابلمه را پر کنيد بصورت لايه به لايه، مقداري از گوشت مرغ را براي تزيين نگه داريد و حالا دو قاشق غذاخوري زعفران دم کرده را روي برنج ريخته دم کن را گذاشته و منتظر بمانيد تا برنج آماده شود .


در طول اين مدت کشمش ها را شسته و براي مدت زمان 30 دقيقه درون آب جوش قرار دهيد تا نرم شوند سپس درون تابه تفت دهيد، زرشک ها را نيز مانند کشمش آماده کنيد. زماني که برنج دم کشيد با کشمش و زرشک مخلوط کنيد، حالا ميتوانيد ماني پلو رو سرو نماييد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت سحر باتری سپند خرید پکیج های آموزشی با 75% تخفیف مهاجرت به استراليا سپیدانه Amy شرکت شترمرغداران بیرجند نشریه دانشجویی صریر آموزش وردپرس