در ابتداي آشپزي پياز را بصورت نگيني خرد کرده سپس تابه را بر روي اجاق گاز قرار دهيد مقداري روغن اضافه کنيد هنگامي که روغن داغ شد پياز ها را درون تابه ريخته و تفت دهيد هنگامي که رنگ پياز ها بصورت طلايي درآمد سير را اضافه نموده و براي 1 دقيقه با هم تفت ميدهيم . در مرحله بعدي اسفناج را اضافه نموده و در حدي که آب آن کشيده شود تفت ميدهيم پس از آن نوبت افزودن قارچ هاي خرد شده ميباشد حالا نمک و فلفل و آويشن را درون تابه ريخته و با هم مخلوط ميکنيم .
براي آماده سازي سس تابه نسبتا بزرگي را روي اجاق گذاشته و کره را درون آن ريخته و آب کنيد به کره آب شده آرد را اضافه کرده و تفت دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود و تغيير رنگ دهد . در يک کاسه کوچک خامه و شير را با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود حالا مخلوط را درون تابه ريخته و به آرد اضافه کنيد بصورت آرام آرام و مدام آنها را هم بزنيد در همان حال نمک و فلفل را هم اضافه کرده تا سس به غلظت دلخواه شما برسد.
قابلمه را همراه با مقداري آب بر روي اجاق گذاشته زماني که آب شروع بجوشيدن کرد مقداري روغن اضافه کنيد سپس ورقه هاي لازانيا را براي اينکه نرم شوند درون آب جوش قرار دهيد و پس از انجام اين کار آبکش نماييد . در کف ظرف ورقه لازانيا قرار داده سپس با مواد اسفناج و پنيز پيتزا روي آنرا پر کنيد به همين ترتيب 3 الي 4 برگه را روي هم پر کنيد ، فر را ازقبل با دماي 180 درجه سانتيگراد پيش گرم نموده و ظرف را براي مدت زمان 50 الي 60 دقيقه درون فر قرار دهيد تا کاملا جا افتاده و طلايي رنگ شود .
درباره این سایت