طرز تهيه خاگينه قاشقي


براي تهيه شهد مخصوص يا شربت قابلمه را بر روي اجاق گاز قرار داده سپس آب را اضافه کنيد اندکي بعد نبات را درون قابلمه ريخته پس از اينکه آب شروع به جوشيدن کرد گلاب و زعفران را به مواد درون قابلمه اضافه نماييد هم بزنيد تا کاملا حل شوند و تبديل به يک شربت نه زياد شل و نه غليظ شود ، از روي اجاق برداشته و اجازه دهيد تا سرد شود و خود را براي تهيه خاگينه تبريزي آماده نماييد .


در مرحله بعد ، تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و با يک هم‌زن دستي هم زده تا شل شود و از حالت ه بودن خارج شود سپس ماست را به مايه خاگينه خوشمزه اضافه نماييد و با هم مخلوط کنيد ، در اين مرحله آرد و بيکينگ پودر و وانيل را باهم الک نموده و به تخم مرغ ها اضافه کنيد و هم بزنيد تا کاملا يکدست شود ، حالا تابه را بر روي اجاق گاز قرار دهيد مقداري روغن اضافه کنيد هنگامي که روغن داغ شد از مايه برداشته بصورت قاشق قاشق درون تابه ريخته و سرخ کنيد ، دوطرف غذا را سرخ کرده سپس بدون درنگ درون شربت قرار دهيد و پس از گذشت 10 ثانيه آنرا خارج نماييد ، اکنون آماده براي سرو شده است .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دیوار یادگاری های یک عاشقانه Marc Adriana مدرس و مشاور انگیزشی معصومه مهرعلی عارفانه هاي يک دوست تیم پرسپولیس گلپایگان هفتمی ها دانلود پاورپوینت ورلکوک ایرانی