در شروع کار پياز را بصورت خلالي و باريک خرد کرده سپس نيمي از آن را جدا نموده و نيم ديگر پياز خرد شده را درون تابه ريخته و تفت دهيد در همان حال که مشغول تفت دادن پياز هستيد زردچوبه را به آن اضافه نماييد کمي تفت دهيد سپس گوشت ماهيچه را به پياز داغ اضافه کنيد و با هم تفت دهيد در همين حال فلفل سياه و سفيد و قرمز را به گوشت اضافه کنيد کمي که مواد تفت داده شد پودر کاري ، نمک و زعفران را به ساير مواد اضافه نماييد مواد را به اندازه اي تفت دهيد که آب گوشت گرفته شود .
در مرحله بعد ، نيم ديگر پياز هاي خرد شده را بر روي ماهيچه ها بريزيد بصورتي که روي گوشت را کاملآ بگيرد ، حالا مقداري آب جوش از کنار مواد به آرامي درون ظرف خالي نماييد در حدي که به پيازها نرسد ، حالا درب ظرف را بسته حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد تا خوراک گوشت به آرامي و نم نم پخته شود ، در اين فاصله و زماني که گوشت نيم پز شد 3 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي را با مقدار کمي روغن تفت دهيد و به خوراک خوشمزه خود اضافه کنيد ، اگر در هنگام پخت احساس نموديد آب غذا کم شده ميتوانيد مقداري آب اضافه کنيد تا خوراک گوشت جا افتاده شود .
درباره این سایت