طرز تهيه يتيمچه بادمجان


پس از اينکه شما بادمجان ها  را بخوبي شسته و تمي نموديد آن ها را پوست گرفته سپس بصورت حلقه حلقه هاي باريک برش زده و درون يک آبکش چيده حالا بر روي آن ها نمک بپاشيد و براي مدت زمان 30 الي 40 دقيقه کنار قرار دهيد تا آب آن ها کشيده شود ، اين کار شما باعث ميشود در هنگام طبخ و سرخ نمودن روغن خيلي کمتري مصرف نماييد . حالا بادمجان ها را شسته و آماده براي طبخ نماييد . يک بادمجان خوشمزه و شيرين بايد داراي رنگ مشکي براق و شفافي باشد و گل سبز رنگ آن نيز بلند باشد ( استفاده از بادمجان هاي گلخانه اي را به شما پيشنهاد ميکنيم )


در مرحله بعد پيازها را پوست گرفته و همانند بادمجان حلقه حلقه برش بزنيد کف تابه بچينيد بادمجان ها را بر روي پياز ها قرار دهيد ، فلفل دلمه اي ها را نيز کرده و بر روي مواد قرار دهيد ، حالا گوجه فرنگي را نيز خرد کنيد به مواد درون تابه اضافه نماييد ، در پايان سيب زميني را اضافه کنيد و نمک و فلفل و زردچوبه را بر روي خوراک رژيمي ريخته در آخر رب گوجه فرنگي و روغن را با نصف ليوان آب با تابه اضافه کنيد ، حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد آرام آرام يتيمچه خوشمزه جا افتاده شود .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود فیلم سینمایی | سینما توگراف دل نوشته، کتاب خواني Antonio سربازان آقا سردار شهید حاج ابراهیم رضوانی pickupthejmar وبلاگ ایمان ایرجیان نگاره ی طوبی وقف تلاوتها فی سبیل الله برای دنیا و اخرتم تری دی پانل