طرز تهيه خورشت ناردون


براي تهيه يک خورشت مجلسي شما پس از اينکه پياز ها را به صورت نگيني و ريز خرد نموديد تابه را بر روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار داده و با افزودن مقدار کمي روغن مايع درون ماهي تابه پياز ها را تفت دهيد ، پس از گذشت چند دقيقه و هنگامي که پياز ها سبک و شيشه اي شد زردچوبه را به پياز داغ اضافه کنيد و دوباره با هم مخلوط کرده و تفت دهيد ، حالا زمان اضافه نمودن مرغ ها به پياز داغ دورن تابه مي‌باشد ، مواد را با هم تفت دهيد و سرخ کنيد تقريبا 5 الي 7 دقيقه تفت دهيد تا رنگ مرغ ها تغيير کند .


در مرحله بعد ، مرغ ها را از درون تابه خارج کرده و رب گوجه فرنگي و رب انار را درون تابه ريخته و تفت مي‌دهيم کمي که اين مواد رنگ باز کرد آب انار را افزوده ، وقتي که شروع به جوشيدن کرد تکه هاي مرغ را درون تابه ريخته و درب آنرا قرار ميدهيم و براي 2 ساعت اجازه دهيد تا با حرارت ملايم پخته و جا افتاده شود ، در 5 دقيقه پاياني پخت دانه هاي انار تازه را به خورشت مجلسي افزوده و صبر ميکنيم تا غذا آماده شود ، با برنج سرو نماييد و لذت ببريد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Ryan ذهن زیبا زیر درخت شاه توت George Carl نویسندگی Marcus خرید و رزرو اینترنتی بلیط هواپیما و قطار صبا کوچولو