طرز تهيه خورشت ناردون


براي تهيه يک خورشت مجلسي شما پس از اينکه پياز ها را به صورت نگيني و ريز خرد نموديد تابه را بر روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار داده و با افزودن مقدار کمي روغن مايع درون ماهي تابه پياز ها را تفت دهيد ، پس از گذشت چند دقيقه و هنگامي که پياز ها سبک و شيشه اي شد زردچوبه را به پياز داغ اضافه کنيد و دوباره با هم مخلوط کرده و تفت دهيد ، حالا زمان اضافه نمودن مرغ ها به پياز داغ دورن تابه مي‌باشد ، مواد را با هم تفت دهيد و سرخ کنيد تقريبا 5 الي 7 دقيقه تفت دهيد تا رنگ مرغ ها تغيير کند .


در مرحله بعد ، مرغ ها را از درون تابه خارج کرده و رب گوجه فرنگي و رب انار را درون تابه ريخته و تفت مي‌دهيم کمي که اين مواد رنگ باز کرد آب انار را افزوده ، وقتي که شروع به جوشيدن کرد تکه هاي مرغ را درون تابه ريخته و درب آنرا قرار ميدهيم و براي 2 ساعت اجازه دهيد تا با حرارت ملايم پخته و جا افتاده شود ، در 5 دقيقه پاياني پخت دانه هاي انار تازه را به خورشت مجلسي افزوده و صبر ميکنيم تا غذا آماده شود ، با برنج سرو نماييد و لذت ببريد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اندیشکده کیهان شناسی پارس موسیقی نیلوفر آبی برترين هاي کابينت و دکوراسيون محصولات آموزشی یک استکان خیال مصور Andrew کوتاه کننده لینک آلیسوم