پياز را رنده کنيد سپس گوشت را قطعه قطعه کنيد تابه را بر روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد مقداري روغن اضافه کنيد و پياز ها را درون تابه ريخته و تفت دهيد کمي بعد که پياز ها سبک و شيشه اي شد اندکي زردچوبه به آن اضافه نموده و تفت دهيد حالا گوشت خرد شده را بريزيد و همراه با پياز ها تفت دهيد وقتي که رنگ گوشت تغيير کرد يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي مرغوب درون تابه ريخته و دوباره با هم مخلوط کرده و تفت دهيد در آخر کار 2 ليوان آب اضافه کنيد درب تابه را ببنديد و براي مدت زمان 40 دقيقه اجازه دهيد تا نيم پز شود .
لوبيا ها را 2 ، 3 ساعت قبل از آشپزي درون آب ريخته و بخيسانيد ، سپس آن ها را بصورت جداگانه بپزيد ، بعد از گذشت 40 دقيقه و زماني که گوشت نيم پز شد سبزي خورشتي که شامل سبزي هاي تره و جعفري و گشنيز و شنبليله و اسفناج ميشود را درون تابه ريخته و با گوشت مخلوط ميکنيم حالا ميتوانيد لوبيا را هم به خورشت خوش طعم اضافه کنيد .
در مرحله بعد ، نمک و فلفل را اضافه کنيد و پس از چند جوش ليموهاي عماني را درون خورشت مجلسي بريزيد براي اينکه ليمو خورشت شما را تلخ نکند قبل از اضافه نمودن با چنگال آن ها را سوراخ نموده و درون آب قرار دهيد آب را نيز در چند مرحله عوض کنيد ، اجازه دهيد تا خورشت مجلسي با حرارت ملايم کاملا پخته و جا افتاده شود .
درباره این سایت