براي تهيه اين خوراک رژيمي گل کلم را درون آب نمک انداخته سپس بشوييد و در ابعاد کوچک و اندازه هاي تقريبي يک گردو خرد کنيد ، اندازه کلم اگر بزرگ باشد در هنگام طبخ خام ميماند و کامل پخته نخواهد شد . حالا آرد را با آرد ذرت و آرد برنج مخلوط کنيد سپس نمک و فلفل سياه را همراه پودر سير و پودر پياز و پودر زنجبيل به آرد ها اضافه کنيد با هم مخلوط کنيد تا کاملا يکدست شوند آب را با اين مواد مخلوط کرده و هم بزنيد تا يکدست شوند ، تابه را بر روي اجاق گاز قرار دهيد مقداري روغن اضافه کنيد گل کلم ها را درون خمير بغلتانيد سپس درون تابه ريخته و تفت دهيد ، زماني که رنگ گل کلم طلايي شد از درون تابه خارج نماييد . گل کلم روغن را در هنگام تفت دادن به خود جذب نخواهد کرد .
در مرحله بعد سس مخصوص را تهيه ميکنيم براي اين کار 3 قاشق غذاخوري پياز قرمز خرد شده را با 3 حبه سير درون تابه ريخته و با افزودن کمي روغن تفت ميدهيم کمي که سبک شدند ، 2 قاشق غذاخوري کچاب و 3 قاشق سس فلفل تند و يک قاشق غذاخوري سس سويا اضافه نموده و با هم مخلوط ميکنيم ، حالا گل کلم هاي سرخ شده را درون سس بغلتانيد و درون ظرف دلخواه سرو کنيد
درباره این سایت