طرز تهيه خوراک لوبيا


دو الي 3 ساعت قبل از آشپزي لوبيا ها را در آب بخيسانيد و طي اين فاصله زماني آب آن را نيز در چند مرحله عوض کنيد ، اين کار شما باعث گرفتن نفخ حبوبات خواهد شد و افراد خانواده راحت تر اين غذا را هضم خواهند کرد . سپس پياز را بصورت خلالي و باريک خرد کنيد تابه مناسبي را بر روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و مقداري روغن درون تابه ريخته و اجازه دهيد تا روغن داغ شود سپس خلال پياز را درون تابه ريخته و تفت دهيد کمي که رنگ پياز ها عوض شد نمک و زردچوبه را به آن اضافه نماييد و با هم مخلوط کنيد تا ادويه بخورد پيازها برود


در مرحله بعد تن ماهي را به پياز اضافه کنيد سپس ادويه و پودر پاپريکا و پودر ليمو عماني را افزوده و با هم ترکيب کنيد حالا فلفل دلمه اي را درون تابه بريزيد کمي مواد را با هم تفت دهيد پس از انجام اين مراحل 1 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي درون تابه ريخته و تفت دهيد در پايان لوبيا ها را اضافه کرده و با توجه به حجم مواد آب درون تابه ريخته و درب ظرف را بسته و با شعله پايين اجازه مي‌دهيم تا خوراک خوشمزه لوبيا پخته و جا افتاده شود .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

داستان های زیبا و عکس های جالب Lisa درباره سيستم‌هاي تهويه مطبوع و گرمايشي موتورخانه وبلاگ طلا game2game جورواجور Kameron گفتشناس نساجی نخ اکریلیک فرش ماشینی novel